E34 STERLINGSILBER 92
Re: E34 m5 vel kundelek
dekiel
.
Ostatnio zmieniony czw sie 04, 2016 16:10 przez krupek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Auto: E39M5 E60M5 E93 335i E39 V8
widziałem juz to zdjęcie gdzies na necie, no i zrobiło się Coupe, koledzy nie będą męczyć zeby jeździc we 4 

.
Ostatnio zmieniony czw sie 04, 2016 16:11 przez krupek, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: E34 STERLINGSILBER 92
Ooo widzę, że i tutaj przedstawiłeś swoją wizję M5. Tak jak pisałem na innym forum gdzie niestety cenzura zabrania wyrażania własnych opinii... auto prezentuje się fajnie, ale patrząc na to, że to ori m5 i na to co jest pod maską... https://www.youtube.com/watch?v=wG9nlcroeDA" onclick="window.open(this.href);return false;
a nie powiesz chyba, że to co zrobiłeś kosztowało mniej jak włożenie motorowni.
a nie powiesz chyba, że to co zrobiłeś kosztowało mniej jak włożenie motorowni.
palantini3
Zgadzam sie z jigsaw, a ostatni wpis to o czym jest, bo jakis pusty.
Kolega chudini ma motor, ale sadzac po tym co ja od niego otrzymalem moze byc w roznym stanie...
Kolega chudini ma motor, ale sadzac po tym co ja od niego otrzymalem moze byc w roznym stanie...
spoko
już nie będę pośmiewiskiem na tym forum i temacik można skasować 

Kamil z czym masz problem? Kupiłeś listwy do m3 gdzie dostałeś foty z każdej możliwej strony, zaakceptowała stan, targowales się jak żyd, a po pół roku piszesz mi ze listwy są w innym stanie niż oczekujesz... Zastanów się sam jak to wygląda...Camil pisze:Zgadzam sie z jigsaw, a ostatni wpis to o czym jest, bo jakis pusty.